browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Föreningen Hamnlyckan


4 Responses to Föreningen Hamnlyckan

 1. Eva Eriksson Brusell

  Härligt med en ny hemsida, där vi kan få in kommentarer, delaktighet, tyckanden, mm av alla oss som är på ”nätet”. I övrigt älskar jag att få en lapp i lådan också! Anders Hammare och jag (Eva) jobbar på med valberedningens jobb inför årsmötet, vårt mål är att fylla upp styrelsen igen till det antal som ska va enligt stadgarna. Vi är bra på gång men det finns någon plats kvar. Om Du är intresserad av att sitta i Hamnlyckans styrelse 2013 så blir vi jätteglada om Du hör av dig till oss. Det är i första hand män som saknas nu, för att vi ska få en jämn könsfördelning. Tipsa oss eller hör av Dig!

 2. Monika Westin

  Lapp i lådan och kommunikation är två viktiga kanaler för utbyte av all typ av information och interaktion. Toppen att valberedningen lyckades få till en jämn könsfördelning i nya styrelsen, som nu är 7 till antalet, för kommande verksamhetsår. Är du nyfiken på de nya medlemmarna i styrelsen så hittar du dem http://www.hamnlyckan.se/?page_id=140r. Fortsätt gärna tycka, tänka och ha åsikter så ökar delaktigheten, både här på nätet och när ”lappen i lådan” kommer.

 3. Bosse Ask

  Liten fråga, var ligger detta i vilken del av Sverige ? skulle vara roligt om ni kunde skriva in detta i texten..

 4. Monika Westin

  Byalaget Föreningen Hamnlyckan finns i Nordanstigs kommun i Norra Hälsingland. Medlemmarna finns främst i byarna, Hällan, Vallen & Mellanfjärden i Jättendals socken.

Lämna ett svar