browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Trångt, trivsamt & trevligt.

Posted by on november 3, 2013

Hamnlyckans årliga höstfest lockade många att träffas under den mörka novemberkvällen. Sittplatserna räckte precis och den goda thailändska buffén mättade både öga och gom. Dessertbordet var en välsmakande höjdpunkt och trivseln stod högt i tak denna afton. Kvällens underhållning stod musikduon Birger Jarl, från Sundsvall, för. Det bjöds på både allsång och musikquizz. Av fem lag som tävlade i quizzen vann lag ”Tommyz”, bestående av Tommy själv, Annica, Inga, Lars, Bosse och Claes. Förutom äran vann de också möjligheten att anordna nästa fest i Hamnlyckan!

2013-11-02 20.17.26

Styrelsen tackar alla festdeltagare för den trivsamt, trevliga kvällen och gläds åt att så många kom och förgyllde festen med sin närvaro.

2013-11-02 19.46.01

Comments are closed.