browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Filmerna om Mellanfjärden

Posted by on februari 18, 2014

Tre nyproducerade filmer om Mellanfjärden visades under en välbesökt filmkväll i Hamnlyckan. Närmare 40 personer kom för att se filmerna, om de tre husen och dess historia i Mellanfjärden. Läckert fikabröd med marängtårta, bakad av Eva Eriksson Brusell, serverades

Filmerna är producerade av Olle Englundh, Ollewood Studio, och projektledare för innehållet har varit Helena Brusell. De båda var på plats under filmvisningen och berättade om arbetet med filmskapandet, svarade på frågor och lyfte en del tankar inför framtida projekt.

En genomgående fråga som ställdes till de medverkande i de tre filmerna, var vad de tror om Mellanfjärdens framtid de närmaste 40 – 50 åren? Ett genomgående svar var, en mer levande landsbygd, med flera bofasta och många barnfamiljer och även en ökad turisttillströmning.

Vad tror du? Hur ser det ut i husen i Mellanfjärden om 50 år? Vad drömmer du om för Mellanfjärden? Hur ser din ut vision för Mellanfjärden? Har du förslag på ytterligare idé om vad som borde filmas och bevaras för eftervärlden? Hör av dig till styrelsen, alla förslag är välkomna.

Vill du se någon av filmerna igen? Eller kanske se de för första gången? Eller ge en film i present till någon? För endast 100 kronor styck finns nu filmerna nu till försäljning. Hör av dig till någon i styrelsen om du vill köpa en eller flera filmer.

 

Avslutningsvis vill styrelsen för Hamnlyckan rikta ett stort Tack! till Helena Brusell för hennes genuina och varma engagemang för ett levande Mellanfjärden!

 

 

 

Comments are closed.